2013. támogatott művészek

Példaképek diadala

2014. március 21 - május 23.
Helyszín: Golipark Kreatív Központban

Kiállító művészek: Huszti János / Keszeg Nándor

Kurátor: Pátkai Márton

Share

A PP Center támogatásával készült el

Recirquel Újcirkus - Éjjel párizsban

Recirquel Újcirkusz Társulat – Párizs éjjel / CAFe Budapest 2014

https://www.mupa.hu/program/recirquel-ujcirkusz-tarsulat-parizs-ejjel-2014-10-17_20-00-cafe-sator

 

Rába Roland/Proton Színház - Utolsó

Proton Színház/Rába Roland: UTOLSÓ

http://trafo.hu/hu-HU/raba_roland-premier

Share

Pályázatok

Műterem és kiállítótér pályázat képzőművészeknek

2017

A Partizán Műterem és Galéria a PP Center Üzleti Központtal közösen pályázatot hirdet, melyen keresztül képzőművészeknek biztosít műterem- és kiállítótér használati lehetőséget. A pályázók a PP Center kiadó helyiségeit használhatják műteremként vagy kiállítótérként. A pályázat célja, hogy az alkotók teret nyerjenek művészeti tevékenységük kiteljesítésére. A nyertes alkotók inspiráló környezetben alkothatnak, munkáikat a Partizán Galéria kiállítja, portfóliójukat weboldalán megjeleníti, és segíti őket további pályájukon.

A PP Center Üzleti Központ területén műtermeket és kiállítóteret biztosítunk képzőművészek számára. A térhasználat megkezdése előtt egyéni megállapodás alapján az alkotók bérleti díj kedvezményben részesülnek, vagy műalkotást ajánlanak fel a stúdiók használatáért. A helyiségek között nagy ipari csarnokok is vannak, akár 14 méteres belmagassággal, melyek alkalmasak monumentális képzőművészeti alkotások létrehozására és kiállítására. A nagy alapterületű nyitott műtermek betöltésére örömmel fogadjuk alkotócsoportok jelentkezését is. A támogatott alkotók számára kiállításokat is szervezünk, művészeti vásárokon jelenünk meg munkáikkal.

A Partizán azért kapta ezt a nevet, mert ha egy helyiség kiadásra kerül, akkor az ott dolgozó művésznek át kell költöznie egy másik épületrészbe vagy épületbe. (Egy helyiség használatát legfeljebb egy hónapra tudjuk biztosan előre garantálni.)

A műtermek használati jogát pályázati úton lehet megnyerni. Jelentkezni levélben vagy a Facebookon keresztül lehet:

Jelentkezés levélben / 3000 Ft elbírálási díj

A pályázati díj 3000 Ft, melyet a P.P. Center Ingatlan Kft. bankszámlájára (Budapest Bank, bankszámlaszám: 10104105-08064000-01003008) történő átutalással, a bankban személyesen, vagy postai csekken kell befizetni. Írd meg nekünk, hogy műterem vagy kiállítótér használatára pályázol-e. Küldd el (postán vagy e-mailben) az önéletrajzodat, az elérhetőségeidet (név, cím, e-mail, telefon) és 10 képet a műalkotásaidról, valamint a befizetést igazoló csekk vagy banki igazolás másolatát. A pályázatokról szakmai zsűri dönt.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: P.P. Center Ingatlan Kft., Budapest, 1033 Szentendrei út 95.

Jelentkezés a PP Center Facebook oldalán keresztül / ingyenes (minimum 15 Like/Tetszik szavazat)

Az első fordulóban szerezzetek minél több Like/Tetszik szavazatot a PP Center Facebook oldalon, a Pályázatok / Partizán Műterem és Galéria - Pályamű Beküldése menüpont segítségével feltöltött portfóliótokhoz. Itt jelöljétek meg azt is, hogy műterem vagy kiállítótér használatára pályáztok-e. A második fordulóban a pályázati nyertesek személyes interjú alapján kerülnek kiválasztásra.

A pályázatok beadása folyamatos, az eredményekről e-mailben értesítjük a pályázókat.

Kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , +36 30 738 18 19

Sikeres pályázást kíván a Partizán csapata!
 


 

Share

Partizán Urban Art Fest és kiállítás

Partizán Urban Art Fest és kiállítás

Szabadtéri falfestés verseny

2014. augusztus 8-10.

 

A Partizán Műterem és Galéria nyílt pályázatot hirdet a PP Center Üzleti Központ és a Sziget Fesztivál támogatásával a 120 méter hosszan húzódó, Jégtörő utcai lealapozott, köztéri beton falfelület kifestésére.

A pályázat célja lehetőséget biztosítani hazai és nemzetközi művészek számára a Street Art műfaj népszerűsítésére és egy többnapos közösségi projekt megvalósítására. A rendezvénnyel egy időben a nyertes pályázók (korábbi) alkotásaiból a Partizán Galériában (a helyszínen a díjkiosztással egy időben) kiállítás nyílik.

Téma: Kint és bent – Otthonom a város. Mit jelent neked a város(od)? Hol látod magad benne? Használod vagy kihasználod a körülötted lévő teret? A jelentkezéshez várjuk a korábbi munkákat bemutató portfóliókat (előnyt jelent a megadott témában készített vázlatos tervek elküldése), amelyek közül szakmai zsűri dönt a legjobb pályázókról, a versenyen történő részvételről.

 

Nyeremények:

Résztvevőknek:

A résztvevő művészeknek anyagot (festék, spray kanna több színben) biztosítunk

A művészek válogatott (korábbi) alkotásai a Partizán Műterem és Galéria 2014. augusztus 10-én nyíló kiállításán kerülnek bemutatásra.

 

Helyezetteknek:

SZIGET belépőjegyek

Pénz nyeremény:

1. hely 30 000 Ft

2. hely 20 000 Ft

3. hely 10 000 Ft

 

Helyszín:

Cím: 1033 Budapest,

Jégtörő út 8.

Kaszásdülő HÉV-megálló

 

Street view:

https://www.google.com/maps/@47.555895,19.04957,3a,75y,36.61h,81.09t/data=!3m4!1e1!3m2!1sX_K-y32g5TfeskQoNdOAnA!2e0

 

Jelentkezés:

Nyílt képzőművészeti pályázat. A pályázóktól egyéni vagy csoportos portfóliót várunk, amely tartalmazza és bemutatja a pályázó eddigi munkáit és egy rövid szakmai önéletrajzot, elérhetőségekkel (név, cím, email, telefon). Az előzetes terv beküldése a megadott témában előnyt jelent, azonban nem kötelező.  A pályázatokról szakmai zsűri dönt.

A nyertes pályázókat az eredményről és a további részletekről emailben értesítjük.

A pályázatokat, kérdéseket erre az email-címre várjuk július 20-ig: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Határidők:

A pályázat beküldési határideje: 2014. július 20.

Eredményhirdetés: 2014. július 25.

Megvalósítás: 2014. augusztus 8-10.

A Partizán Műterem és Galéria fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A Partizán csapata döntéseit nem köteles megindokolni a pályázóknak.

Share

Megjelenések

 

DŐL A BÁLVÁNY ! - LIBRARIUS interjú Bánki Ákossal

2014.09.15.

"Ide még anyám is eljönne"

 

"Házon kívül" - Kiállítás ajánló a Kultúrpart-on

2013.június 20.

"A Partizán Galéria kiállítása a képzelet világába kalauzolja látogatóit..."

 

"Házon kívül" kiállítás ajánlója a PP Center blogján

2013. május 2.

"Megnyílt a Partizán Műterem és Galéria "Házon kívül" című kiállítása Golipark Kreatív Központ (III. Ker. Perc utca 6.) recepcióján. Nemcsak az utcáról az irodákba, hanem a valóságból a képzelet világába is folyamatos az átjárás."

 

2012-es év beszámoló a PP Center blogján

2012. december 18.

"Új kulturális központ Óbudán"

 

Partizán Galéria bemutatása és kiállítás ajánló a ROVART-ban

2012.12.12.

"A Partizán Műterem és Galéria mindenképp új utat nyitott a képzőművészek előtt, amellyel – nagy valószínűséggel – élni is fognak. A lehetőség megteremtése azonban kevés az életben maradáshoz. Az állandó pályázatok, ösztöndíjak meghirdetése nyilvánvalóan a PP Center és a Partizán közös feladata, és nagy valószínűséggel kiállítótérből és műtermekből sem lesz hiány. " (Mayer Kitti Hanna)

 

Duna TV Híradó részlet a Partizán "A tér mint inspiráció" című kiállításáról

2012. november 16.

 

 

"A tér mint inspiráció" - Ajánló az Art portálon

2012. november 08.

"A PP Center Üzleti Központ jóvoltából 2012. áprilistól a képzőművészek alkotásaikért cserébe, pénzfizetési kötelezettség nélkül juthattak műteremhez a Partizán Műterem és Galéria pályázatán keresztül."

 

 

Cikk a Kultúrpart honlapján

2012. november 05.

"Az üzleti központ így kulturális élettel tölti meg az éppen üresen álló tereket."

 

 

 

Egy oldalas bemutató cikk a Szalon Magazin 2012/6 számában

2012. november 01.

"...A Partizán Műterem és Galéria kezdeményezése azonban jelenleg egyedülálló. Mindehhez kétségtelenül szükség volt a művészetet támogató PP Center mecenatúrájára; az üzleti központban az éppen kiadásra váró irodák, stúdiók vagy raktárak használatát pályázhatják meg a művészek. A találó Partizán név arra a működési elvre utal, hogy amennyiben egy helyiség kiadásra kerül, az ott dolgozó művészek átköltöznek egy másik épületrészbe vagy épületbe a PP Center-en belül. Az üzleti központ így kulturális élettel tölti meg az éppen üresen álló tereket...." (Marcell Hanta)

 

Szalon Magazin 2012/6

 

Ismertető a Partizán Műterem pályázat nyerteseiről a PP Center blogján

2013. április 29. Retkes Máté, Huszti János, Kerpely Adél

2012. október 4. Tarka Niko és Szabó Kristóf

2012. augusztus 23. Benkő Lilla és Sánta Kristóf

2012. július 24. GUBA (Gubacsi Gábor) és Babos Zsili Bertalan

2012. április 23. Benkő Katalin és Huszti János

 

 

Share