Pályázatok

Műterem és kiállítótér pályázat képzőművészeknek

2017

A Partizán Műterem és Galéria a PP Center Üzleti Központtal közösen pályázatot hirdet, melyen keresztül képzőművészeknek biztosít műterem- és kiállítótér használati lehetőséget. A pályázók a PP Center kiadó helyiségeit használhatják műteremként vagy kiállítótérként. A pályázat célja, hogy az alkotók teret nyerjenek művészeti tevékenységük kiteljesítésére. A nyertes alkotók inspiráló környezetben alkothatnak, munkáikat a Partizán Galéria kiállítja, portfóliójukat weboldalán megjeleníti, és segíti őket további pályájukon.

A PP Center Üzleti Központ területén műtermeket és kiállítóteret biztosítunk képzőművészek számára. A térhasználat megkezdése előtt egyéni megállapodás alapján az alkotók bérleti díj kedvezményben részesülnek, vagy műalkotást ajánlanak fel a stúdiók használatáért. A helyiségek között nagy ipari csarnokok is vannak, akár 14 méteres belmagassággal, melyek alkalmasak monumentális képzőművészeti alkotások létrehozására és kiállítására. A nagy alapterületű nyitott műtermek betöltésére örömmel fogadjuk alkotócsoportok jelentkezését is. A támogatott alkotók számára kiállításokat is szervezünk, művészeti vásárokon jelenünk meg munkáikkal.

A Partizán azért kapta ezt a nevet, mert ha egy helyiség kiadásra kerül, akkor az ott dolgozó művésznek át kell költöznie egy másik épületrészbe vagy épületbe. (Egy helyiség használatát legfeljebb egy hónapra tudjuk biztosan előre garantálni.)

A műtermek használati jogát pályázati úton lehet megnyerni. Jelentkezni levélben vagy a Facebookon keresztül lehet:

Jelentkezés levélben / 3000 Ft elbírálási díj

A pályázati díj 3000 Ft, melyet a P.P. Center Ingatlan Kft. bankszámlájára (Budapest Bank, bankszámlaszám: 10104105-08064000-01003008) történő átutalással, a bankban személyesen, vagy postai csekken kell befizetni. Írd meg nekünk, hogy műterem vagy kiállítótér használatára pályázol-e. Küldd el (postán vagy e-mailben) az önéletrajzodat, az elérhetőségeidet (név, cím, e-mail, telefon) és 10 képet a műalkotásaidról, valamint a befizetést igazoló csekk vagy banki igazolás másolatát. A pályázatokról szakmai zsűri dönt.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: P.P. Center Ingatlan Kft., Budapest, 1033 Szentendrei út 95.

Jelentkezés a PP Center Facebook oldalán keresztül / ingyenes (minimum 15 Like/Tetszik szavazat)

Az első fordulóban szerezzetek minél több Like/Tetszik szavazatot a PP Center Facebook oldalon, a Pályázatok / Partizán Műterem és Galéria - Pályamű Beküldése menüpont segítségével feltöltött portfóliótokhoz. Itt jelöljétek meg azt is, hogy műterem vagy kiállítótér használatára pályáztok-e. A második fordulóban a pályázati nyertesek személyes interjú alapján kerülnek kiválasztásra.

A pályázatok beadása folyamatos, az eredményekről e-mailben értesítjük a pályázókat.

Kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , +36 30 738 18 19

Sikeres pályázást kíván a Partizán csapata!
 


 

Share