Partizán Urban Art Fest és kiállítás

Partizán Urban Art Fest és kiállítás

Szabadtéri falfestés verseny

2014. augusztus 8-10.

 

A Partizán Műterem és Galéria nyílt pályázatot hirdet a PP Center Üzleti Központ és a Sziget Fesztivál támogatásával a 120 méter hosszan húzódó, Jégtörő utcai lealapozott, köztéri beton falfelület kifestésére.

A pályázat célja lehetőséget biztosítani hazai és nemzetközi művészek számára a Street Art műfaj népszerűsítésére és egy többnapos közösségi projekt megvalósítására. A rendezvénnyel egy időben a nyertes pályázók (korábbi) alkotásaiból a Partizán Galériában (a helyszínen a díjkiosztással egy időben) kiállítás nyílik.

Téma: Kint és bent – Otthonom a város. Mit jelent neked a város(od)? Hol látod magad benne? Használod vagy kihasználod a körülötted lévő teret? A jelentkezéshez várjuk a korábbi munkákat bemutató portfóliókat (előnyt jelent a megadott témában készített vázlatos tervek elküldése), amelyek közül szakmai zsűri dönt a legjobb pályázókról, a versenyen történő részvételről.

 

Nyeremények:

Résztvevőknek:

A résztvevő művészeknek anyagot (festék, spray kanna több színben) biztosítunk

A művészek válogatott (korábbi) alkotásai a Partizán Műterem és Galéria 2014. augusztus 10-én nyíló kiállításán kerülnek bemutatásra.

 

Helyezetteknek:

SZIGET belépőjegyek

Pénz nyeremény:

1. hely 30 000 Ft

2. hely 20 000 Ft

3. hely 10 000 Ft

 

Helyszín:

Cím: 1033 Budapest,

Jégtörő út 8.

Kaszásdülő HÉV-megálló

 

Street view:

https://www.google.com/maps/@47.555895,19.04957,3a,75y,36.61h,81.09t/data=!3m4!1e1!3m2!1sX_K-y32g5TfeskQoNdOAnA!2e0

 

Jelentkezés:

Nyílt képzőművészeti pályázat. A pályázóktól egyéni vagy csoportos portfóliót várunk, amely tartalmazza és bemutatja a pályázó eddigi munkáit és egy rövid szakmai önéletrajzot, elérhetőségekkel (név, cím, email, telefon). Az előzetes terv beküldése a megadott témában előnyt jelent, azonban nem kötelező.  A pályázatokról szakmai zsűri dönt.

A nyertes pályázókat az eredményről és a további részletekről emailben értesítjük.

A pályázatokat, kérdéseket erre az email-címre várjuk július 20-ig: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Határidők:

A pályázat beküldési határideje: 2014. július 20.

Eredményhirdetés: 2014. július 25.

Megvalósítás: 2014. augusztus 8-10.

A Partizán Műterem és Galéria fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A Partizán csapata döntéseit nem köteles megindokolni a pályázóknak.

Share